OSTRAVA – NATO DAY 2021

A NATO HADITECHNIKAI ESZKÖZEINEK BEMUTATÓJA,

A FÖLDÖN ÉS A LEVEGŐBEN!

Időpont:         2021.09.17-20.                                      Pozíciószám: 21/RCZ/02

Utazás: az utaslétszámnak megfelelő autóbusszal

Ostrava DN10_pod03

Útvonal: Budapest –Pozsony – Brno – Ostrava és vissza (kb. 1100 km)  

Ellátás: önellátás

Szállás/elhelyezés: 2 éjszaka diákkollégium, 2 ágyas szobáiban ( 2 szobához egy WC és egy zuhanyzó. Ágynemű van, de törölközőt vinni kell!) hűtőszekrény van!

ostrava

PROGRAM:

1. nap: Indulás:

6:00– kor Pestszentlőrincről, az Üllői út 379-381. LIDL parkolóból

6:30 – kor Budapest, Ecseri út OMV benzinkút, befelé vezető oldal

Néhány rövidebb pihenővel, kora délután Brno-ba érkezünk, ahol szabadidő keretében sétálhatunk a városban vagy bemehetünk egy jó sörre a pilóta kocsmába. Az kora esti órákban érkezünk szállásunkra, Ostravába. Beköltözés után a továbbiakban szabadidő.

2. nap: Kora reggel indulunk az OSTRAVAI légi bázisra. Egész napos egyéni részvételi lehetőség a NATO fegyverarzenálját felvonultató nyílt napon. (info: www.natodays.cz/home.htm, belépés ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a www.ticketportal.cz -n, 15 korana/nap) Este a program végét követően szálláshelyünkre utazunk.

3. nap: Részvétel a NATO-DAY második napján. A program végén, késő délután indulás Budapestre. (Fontos:  a hazaindulás időpontja: a hivatalos repülőprogram befejezését követően – amikor az utolsó bemutatót tartó gép leszáll – fél órával a gyülekező az autóbusznál, majd indulás.)

4. nap: Érkezés Budapestre a kora hajnali órákban. Leszállási lehetőség a felszállással megegyező helyeken.

 

Részvételi díj: 43 000 Ft/fő + 300Czk

( Az ár  részvevők létszámától függően minimális mértékben emelkedhet. A valuta árf. ingadozása miatt befizetés a napi árf. figyelembe vételével!)

 Egyágyas felár: 15 000 Ft

A részvételi díj tartalmazza: a 2 éjszakai szállást, az autóbuszos utazást

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőjegyeket és a baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást (550 Ft/fő/nap, 70 éves kor felett 100% felár)