OSTRAVA – NATO DAY 2024

A NATO HADITECHNIKAI ESZKÖZEINEK BEMUTATÓJA,

A FÖLDÖN ÉS A LEVEGŐBEN!

Időpont:         2024.09.20-23.                                      Pozíciószám: 24/RCZ/14

Utazás: az utaslétszámnak megfelelő autóbusszal

Ostrava DN10_pod03

Útvonal: Budapest –Pozsony – Brno – Ostrava és vissza (kb. 1100 km)  

Ellátás: önellátás

Szállás/elhelyezés: 2 éjszaka hostelben, 2 ágyas szobáiban ( szobához WC és zuhanyzó tartozik. Ágynemű van, de törölközőt vinni kell!) 

ostrava

PROGRAM:

1.nap: Indulás:

6:00  Pestszentlőrinc, Üllői út 379-381. LIDL parkoló

6:30  Budapest, Ecseri út, OMV benzinkút, beváros felé vezető oldal (Üllői út 110.)

Utazás néhány rövidebb pihenővel, kora délután Brnoba érkezünk, ahol lehetősége van utasainknak egyet pihenni, sétálni, sörözni. A kora esti órákban szálláshelyünkre utazunk. Beköltözés után a továbbiakban szabadidő.

 

2.nap: Kora reggel indulunk az OSTRAVAI légi bázisra. Egész napos egyéni részvételi lehetőség a NATO fegyverarzenálját felvonultató nyílt napon. (info: www.natodays.cz/home.htm, belépés ingyenes) Este a program végét követően szálláshelyünkre utazunk.

3.nap: Részvétel a NATO-DAY második napján. A program végén, késő délután indulás Budapestre. (Fontos: a hazaindulás időpontja: a hivatalos repülőprogram befejezését követően – amikor az utolsó bemutatót tartó gép leszáll – fél órával a gyülekező az autóbusznál, majd indulás.)

 4.nap: Érkezés Budapestre a kora hajnali órákban. Leszállási lehetőség a felszállással megegyező helyeken.

Részvételi díj: 72 000 Ft/fő

( Az ár  részvevők létszámától függően minimális mértékben emelkedhet. A valuta árf. ingadozása és az üzemanyag árának emelkedése miatt befizetés a napi árf. figyelembe vételével!)

 Egyágyas felár: 22 000 Ft

A részvételi díj tartalmazza: a 2 éjszakai szállást, az autóbuszos utazást

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőjegyeket és a baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást (550 Ft/fő/nap, 70 éves kor felett 100% felár)