Rólunk/elérhetőség

5 indok, hogy miért érdemes a GOforGO Travel-el utaznia a külföldi légibemutatókra és repülőmúzeumokba:

1. Hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk az adott eseménnyel kapcsolatban, így nem okoz gondot a helyszínre való utazás, és a megfelelő időpontban való érkezés. Ennek köszönhetően Ön megkíméli magát a gyakran több százezres tömeg által okozott forgalmi dugóktól, mely esetleg a program egy részéről való lemaradást is eredményezheti.

2. Ön a megfelelő információkkal ellátva, gondtalanul élvezheti a programot, nem kell a parkolóban hagyott autója miatt izgulnia, vagy egy hosszú és fárasztó, élményekkel teli nap után egész éjszaka vezetnie.

3. A nagy nemzetközi légibemutatóknak helyet adó repülőterek környékén magánszemélyként szinte lehetetlen megfelelő szálláshelyet találni. Mi ezt a problémát is megoldjuk, ráadásul a csoportkedvezmények miatt lényegesen olcsóbban.

4. Kényelmes, jól felszerelt járműveink és nagy nemzetközi gyakorlattal rendelkező sofőrjeink biztosítják a zökkenőmentes utazást.

5. És ami talán a legfontosabb, hogy kiváló hangulatban, hasonló érdeklődésű emberek társaságában utazhat az adott rendezvényre, így akár új barátokat is szerezhet.

ÉLMÉNYEKBEN GAZDAG UTAZÁST, SOK-SOK REPÜLŐGÉPET KÍVÁNUNK!

Jelentkezés on-line: info@goforgo.hu

IRODÁINK:

1039 Budapest, Békásmegyer, Csobánka tér 5.

1173 Budapest, Rákoskeresztúr, Újlak utca 9.