ILA 2022 Berlin Air Show

Időpont: 2022.06.23 – 26.                 Pozíciószám: 22/ILA/05

Utazás: az utaslétszámnak megfelelő autóbusszal

Útvonal: Budapest – Prága – Berlin – útvonalon és vissza ( kb: 2000 km )

Ellátás: reggeli

Szállás/elhelyezés: 3 éj IBIS Budget szálloda

PROGRAM:

1. nap: Indulás 05:30-kor Pestszentlőrinc, Üllői út 379-381sz. elől. (LIDL parkoló)
06:00-kor Népliget, Planetárium elől

Elutazás Németországba, Berlinbe. Útközben rövid pihenőkkel érkezés este a szálláshelyünkre.(900 km)

2. nap:

Reggeli után a BBI (Berlin Brandenburg International) repülőtér észak-nyugati részén kialakított kiállítási területre (MESSE) utazunk, ahol az ILA 2022-t rendezik meg.  (https://ila-berlin.de/de,) Egész napos részvételi lehetőség a repülőgép kiállításon, melynek zárása után visszatérünk szálláshelyünkre. Fakultatív program lehetőség: Kirándulás Berlinbe csoportkísérő segítségével, metróval és gyorsvasúttal. Látnivalók: Deutsche Technikmuseum (belépő: 8 €), Brandenburgi kapu, Reichstag, Unter den Linden, stb. Este visszatérünk szállásunkra.

3.nap: Reggeli után a BBI (Berlin Brandenburg International) repülőtér észak-nyugati részén kialakított kiállítási területre (MESSE) utazunk, ahol az ILA 2022-t rendezik meg.  (https://ila-berlin.de/de,) Egész napos részvételi lehetőség a repülőgép kiállításon, melynek zárása után visszatérünk szálláshelyünkre.

ila_airbusa400mairbus-military_960x496
4.nap: Reggel kiköltözés a szállodából, bepakolás a buszba, majd hazafelé. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel és érkezés Budapestre a késő éjszakai órákban. Leszállási lehetőség az autóbuszról a felszállással megegyező helyeken.

Részvételi díj: 109 000 Ft (290 €)

A részvételi díjat 380 Ft=1 € árfolyamon számoltuk át. Amennyiben az árfolyam ezt meghaladja, úgy
a 290 € fizethető €-ban vagy a Raiffeisen bank napi eladási árfolyamnak megfelelő forintban.

Egyágyas felár: 39 000 Ft/fő

 ILA_PhotoClub

INFORMÁCIÓK AZ ILA – ról: www. ila-berlin.de

Az első rendezvényre 1909-ben került sor Frankfurtban, amelyet 500 000 (!!!) látogató tekintett meg, köztük az akkor 11 éves Willy  Messerschmitt. 1928-ban már a Berlini Kaiserdamm adott otthont a rangos eseménynek. A háború utáni időszakban – majd 30 esztendőn át – Hannover-Langenhagen volt a helyszín. A Berlin- schönefeld-i repülőtér először 1992-ben – a német újra egyesítést követően lett a régi-új helyszín. 2009-től óriási léptétű építkezés kezdődött az egykori schönefeldi repülőtér területén és környékén. Itt épül Németország új fővárosi légikikötője, a BBI= Berlin Branderburg International. Az ILA is új helyszínt kapott 2012-től, a reptér észak-nyugati oldalán. Az ILA, repülő szakkiállítást kétévente rendezik, minden páros esztendőben. Az esemény teljes neve: Internationale Luft- und Raumfahrtausstellung Berlin-Brandenburg. A kiállítás teljes időtartama: 2022.06.22 – 26. Mi a két közönség napon, 06.24-én és 25-én látogatunk ki a repülőtérre.  Nyitva: naponta 10-18 óráig. (a belépőjegy a repülőtérről a városközpontba vezető metroig közlekedő különvonatra is érvényes). A bemutatott légi járművek felölelik a repülés szinte teljes spektrumát: polgári és katonai gépek, helikopterek, űrkutatási eszközök – elsősorban – a legújabb típusok. A repülőgépek jó részét nemcsak a földön, de repülés közben a levegőben is megcsodálhatjuk.

A közönségnapokon a repülőbemutatók 11 – 17 óráig tartanak.

A részvételi díj tartalmazza: a szállásköltséget (reggeli), az autóbuszos utazás költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőjegyeket, melyek a online megvásárolhatók, a BBP biztosítást

Árainkat 380 Ft = 1 € árfolyamig tudjuk garantálni!
ÉLMÉNYEKBEN GAZDAG UTAZÁST, KELLEMES KIKAPCSOLÓDÁST KÍVÁNUNK!