U.S. – AIR TOUR 2019

 
 
Szervezzük a 2019-es USA AIRTOUR utunkat és a tavalyi előzetesre való jelentkezések alapján át kell szervezni az utazásunkat.

Ahhoz, hogy lássuk a pontos létszámot, arra kérjük a jelentkezőket, hogy igényeljék meg az USA ESTA „vízumot” on-line, személyesen.

 
Ehhez ezen a honlapon lévő kérdőívet kell kitölteni:
 
 
(jobb felső sarokban át lehet állítani magyar nyelvűre)
 
Amennyiben segítségre van szükségetek, jelezzétek felénk!
 
Ha megkaptátok az ESTA visszaigazolását, azt továbbítsátok számunkra!
 

Kérjük, hogy ezt a héten

(2019.01.14-ig)

tegyétek meg, hogy lássuk hány fővel számolhatunk és az alapján tudjunk tovább lépni!

USA 2019

Időpont : 2019.07.26 – 08.05.

Utazás: Repülő + kis busz
Szállás, elhelyezés: egyszerű, motelek, 2 ágyas szobákban
Ellátás: reggeli

Időtartam: 11 nap

Idegenvezetés: csoport kísérőt biztosítunk

PROGRAM TERVEZET:

1. nap (július 26.): Elutazás repülőgéppel Budapestről az Amerikai Egyesült Államokba. Érkezés a chicagói repülőtérre. A bérautók felvétele után az Oshkosh környéki szállás helyünkre utazunk. (kb 380 km)

maxresdefault 3

2. nap (július 27.): Az egész napot az oshkoshi Wittman repülőtéren megrendezésre kerülő AIRVENTURA nevű rendezvényen töltjük, melyet a világ legnagyobb szabású AIR SHOW-jaként tartanak számon.

Info: https://www.eaa.org/en/airventure, belépő (2018-as két napos jegy): 80 dollár

maxresdefault

3. nap (július 28.): Az egész napot az oshkoshi Wittman repülőtéren megrendezésre kerülő AIRVENTURA nevű rendezvényen töltjük.

4. nap (július 29.): Ez a nap utazással telik: Oshkosh – Dayton kb. 800 km.

5. nap (július 30.): A napot a Wright-Patterson Air Force Base-en található repülőgép múzeumban, a U.S.A.F. központi múzeumában (National Museum of the United States Air Force) töltjük, mely az Egyesült Államok legnagyobb ilyen jellegű intézménye. (kb. 100 km ezen a napon) info:https://www.nationalmuseum.af.mil/, belépő: a múzeum látogatása ingyenes. Utazás a szállásunkra, Colombus környékére.
mil7

6. nap (július 31.): Ez a nap is jórészt utazással telik el. Colombusból észak-keleti irányba indulunk a Nagy-Tavak vidékére, a Niagara-vízesés környékére. (kb. 750 km) Szállás a vízesésnél.

niagara

7. nap (augusztus 1.): A délelőtti órákban megnézzük a Niagara vízesést és környékét, majd kora délután kimegyünk a közeli Buffalo repülőtérre és Washingtonba repülünk. Szállás Washingtonban, ahol 2 éjszakát töltünk.

8. nap (augusztus 2.): Délelőtt Washingtonba utazunk, ahol megtekintjük a National Air and Space Museumot. Info: https://airandspace.si.edu/ belépő: a múzeum látogatása ingyenes. A múzeum után rövid városnézés, majd visszautazunk a szállásunkra.

le-capitole-a-washington-dc

9. nap (augusztus 3.): Délelőtt az Udvarházy Center repülőgép gyűjteményét nézzük meg. Majd Philadelphia környéki szállásunkra utazunk. (kb 250 km)

U-HM_2014-4-56a2380a3df78cf7727360eb

10. nap (augusztus 4.): New York-ba utazunk, ahol megnézzük város néhány főbb nevezetességét, ill. fő attrakcióját a USS. Intrepid repülőgép-hordozót, és az azon kiállított nagy számú repülőgépet. Szállás New Yorkban.

maxresdefault2 NY

11. nap (augusztus 5.): Indulás haza repülőgéppel

12. nap (augusztus 6.): Várható hazaérkezés Budapestre.

Várható részvételi díj: 1650 USD + repülőjegy

Repülőjegy foglalás után tudjuk pontosítani az árat.  Figyelem! A repülőtéri illeték pontos összegét a légitársaság csak indulás előtt 10 nappal közli. A kiajánlott reptéri illetékek a foglalás napjára vonatkoznak.

A részvétel feltétele a sikeres ESTA regisztráció!

A részvételi díj tartalmazza: a szállásköltséget reggelivel, az bérautó utazás költségeit és a Buffalo – Washington belföldi repülőjegyet

A részvételi díj nem tartalmazza: a Budapest – USA – Budapest repülőjegyet és illetékeket, az napközbeni étkezést, a vacsorát,a belépőjegyeket, melyek a helyszínen fizetendők és a BBP- biztosítást. 150 USD kaució/fő az autóbérléshez, melyet az AVIS hazaérkezés után 2 héttel visszatérít.

Kérjük érdeklődjön a részletekről irodánkban!