VI. Országos Márton napi Makett kiállítás és vásár Békásmegyer

Kedves Barátaink!

MEGHÍVÓ

SZERETETTEL INVITÁLJUK

ÖNT ÉS KEDVES CSALÁDJÁT

2017.11.11-12-ÉN

BUDAPESTRE A

VI. ORSZÁGOS MÁRTON NAPI MAKETT KIÁLLÍTÁSRA

DSCF7249

 

idei kiállításunk kiemelt témája:

“A magyar repülés történet kiemelkedő alakjai”

 

DSCF7209

HELYSZÍN: BÉKÁSMEGYERI KÖZÖSSÉGI HÁZ

1039 BUDAPEST, CSOBÁNKA TÉR 5.

Tisztelt Látogató, kedves Makettező!

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Márton napi makettkiállítás. Az idén is szeretettel várjuk a makettezés híveit, minden kedves érdeklődőt és természetesen barátainkat, ismerőseinket. Az előző évek tapasztalatait figyelembe véve a közönség szavazatai alapján kerül sor a kiállított munkák értékelésére, díjazására. Amit szeretnénk megtartani, az a remek hangulat, ami eddig is jellemzője volt a kiállításnak! A makettkiállítást börze egészíti ki, melyen gazdag választékban lehet maketteket és a makett építéshez szükséges szerszámokat, kiegészítőket vásárolni. Látogatóink között az idén is értékes utazási nyereményeket – utalványokat sorsolunk ki. A legszebb makettek készítői oklevelet, maketteket és repülőnapra szóló utazásokat nyernek. A rendezvényhez ideális helyszínt biztosít a BÉKÁSMEGYERI KÖZÖSSÉGI HÁZ színháztermével, klubszobáival, előcsarnokaival.

A MAGYAR REPÜLÉSTÖRTÉNET KIEMELKEDŐ ALAKJAI

REPÜLŐGÉP TERVEZŐK, TUDÓSOK, PILÓTÁK

Díszvendégeink és előadóink:

2017.11.11. szombat

13:00 SZABÓ „TOPI” ZOLTÁN a Magyar Légierő nyugállományú őrnagya, 2003-ban, az angliai Fairfordban MIG 29-es gépével maga mögé utasította a nyugati világ legmodernebb vadászgépeivel repülő sztárpilótáit.

2017.11.12. vasárnap

11:00 Magó Károly repüléstörténész, roncskutató: A magyarországi roncskutatás és hadisír gondozás

Programok mindkét napon:

  • Tablókiállításon: A MAGYAR REPÜLÉSTÖRTÉNET KIEMELKEDŐ ALAKJAI

  • RC Tankok bemutatója

A rendezvény támogatói:

Szolnoki Makettezők Baráti Köre, Békéscsabai „Körös” Makett Klub, Mosonmagyaróvári Makett Klub és EgyesületMiskolci Makettezők Baráti KöreRepülés Baráti Kör Budapest, Magyar Repüléstörténeti Társaság, Attila Unokái Hagyományőrző Egyesület