Aranyosgyéres 2019

Kedves Utasaink!

Sajnálatunkra ez az utazás elmarad…

 

Időpont várhatóan:                         Pozíciószám: 18/ANR/10

Utazás: az utaslétszámnak megfelelő autóbusszal

Útvonal: Budapest – Szolnok – Ártánd – Királyhágó – Kolozsvár – Aranyosgyéres – Budapest útvonalon (kb. 1 000 km)

Ellátás: félpanzió

Szállás/elhelyezés: 1 éjszaka falusi turizmusban, magánházaknál, kétágyas szobákban – közös fürdőszoba használattal. (1-1 családnál 4-6 fő kerül elhelyezésre)

 

71st_AB_Control_Tower

PROGRAM:

1. nap: Felszállási lehetőségek:

5:45 Budapest, Népliget, Planetárium főbejárata elől

6:20 Pestszentlőrinc, Üllői út 379-381. LIDL parkoló

Feltételes megállók: 4-es sz. főúton Szolnok, Karcag, Berettyóújfalu (MOL kút). Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Dél körül ebédszünet a király-hágón. A délutánt Kolozsváron töltjük: először a Házsongrádi temetőben mécsest helyezünk el Martin Lajos sírján, aki a magyar repülés úttörő kutatója volt. Továbbá megismerkedünk Kolozsvár néhány nevezetességével. Kora este közeli szálláshelyünkre megyünk, ahol a vendéglátók pálinkával köszöntik az érkezőt. Szabadidő., vacsora.

mig 21 a

2. nap: Bőséges korai reggeli után az autópályán Torda felé indulunk. A városhoz közeli aranyoslónai fennsíkon helyezkedik a román légierő hadi-repülőtere. A napot itt töltjük a légierő „Nyílt kapuk” napján. Kora délután a kapuk zárása után gyülekező az autóbusznál, majd indulás Budapestre. Folyamatos utazás érkezés a késő éjjeli órákban Budapestre. Leszállási lehetőség a felszállással megegyező helyeken.

Részvételi díj: 21 000 Ft/fő

( A valuta árf. ingadozása miatt befizetés a napi árf. figyelembe vételével!)

MiG-21_LanceR_C

Egyágyas felár: 5000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: a 1 éjszakai szállást félpanzióval (vacsora+reggeli= bőséges falusi koszt), az autóbuszos utazást és a csoportkísérést

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőjegyeket és a baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást (500 Ft/fő/nap, 70 éves kor felett 100% felár)

Jelentkezés on-line: info@goforgo.hu

mig21