Rivolto 2020 NON Stop

Frecce-Tricolori

Időpont : 2020.09. 18 – 20.

Poz. szám: 20/RIV/15

Útvonal : Budapest – Rivolto – Budapest (1300 km)

Utazás : autóbusszal

Ellátás: önellátó

Időtartam: NON-STOP út

Idegenvezetés: csoportkísérőt biztosítunk

PROGRAM:

1. nap: Indulás: 20:00 – kor Pestszentlőrinc, Üllői út 392. (volt piac tér)

20:30 – kor Budapest, Ecseri út, OMV benzinkút, befelé vezető oldal

Utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon.

2. nap: Érkezés Rivoltoba a reggeli órákban, részvétel a repülőnapon. (info: http://www.aeronautica.difesa.it/PAN50/Pagine/default.aspx)(belépő: nincs, azonban a különjárati autóbuszok parkolójából induló helyi buszjáratottal tudjuk megközelíteni a rendezvény színhelyét. Ennek ára: várhatóan 3 €/fő/alkalom.)

A program befejezése után visszautazás Budapestre. Utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon.

3. nap: Érkezés Budapestre a reggeli órákban, leszállási lehetőség az autóbuszról a felszállással megegyező helyeken.

index

GIORNATA AZZURA 2020

AEROPORTO MILITARE RIVOLTO – UDINE

A GIORNATA AZZURA (az „azúrkék égbolt napja”) című rendezvényre minden ötödik esztendőben kerül sor az Olasz Légierő észak-olaszországi repülőterén, Rivoltóban. A rivoltoi légibázis ad otthont a világhírű bemutató csoportnak, a FRECCE TRICOLORI- nak is. A FRECCE TRICOLORI (Háromszínű Nyilak) az Olasz Légierő hazai gyártmányú, MB 339 típusú, kétüléses, sugárhajtású kiképző ill. könnyű harci géppel repülő bemutató köteléke. Az 1960-ban alapított és egyedülállóan 10 géppel repülő csapat, sokak szerint Európa manapság legjobb műrepülő raja!

Az idén 55. születésnapját ünneplő köteléket Európa legjobb katonai műrepülő csoportjai köszöntik nagyszabású bemutatóval. A PATROUILLE DE FRANCE –tól a RED ARROWS-ig tehát mindenkire számítani lehet, egészen a fergeteges fináléig, amikor is a házigazdák lélegzetelállító, sokszor a szabályokat is elfeledő bemutatót repülnek a közel félmillió, lelkes néző előtt és fölött. Utazásunkat tehát elsősorban a műrepülő kötelékek rajongóinak ajánljuk és a várható rendkívüli élmény mellett reméljük olasz barátaink megtartják azt a jó szokásukat, hogy a rendezvényre a belépés ingyenes.

Részvételi díj: 19 900 Ft/fő,

ami 340 Ft/1 € árfolyamon érvényes

Amennyiben az árfolyam ezt meghaladja a befizetés napján, úgy a napi MKB valuta eladási árfolyamát vesszük figyelembe. Megértésüket köszönjük!

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazást és a csoportkísérést

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőjegyeket és a baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást (500 Ft/fő/nap, 70 éves kor felett 100% felár)

Jelentkezés on-line: info@goforgo.hu