Old Timer Show – Hradec Kralovéban

Az égbolt legendái

Időpont    :  2024. 08. 01 – 04.

Poz. szám: 24/RCZ/09

Utazás:  autóbusszal  a   Budapest –Pozsony – Brno –  Hradec Kralove – Prága – Vyskov – Budapest útvonalon (kb. 1350 km)

Ellátás: önellátó

Szállás, elhelyezés : 2 éjszaka diákkollégium, 2 ágyas, zuhanyzós szobáiban (Ágynemű van, de törölközőt vinni kell!) hűtőszekrény van

Időtartam:   4 nap / 3 éjszaka

Idegenvezetés:    csoportkísérő

PROGRAM:

1. nap: Indulás:

6:20  Pestszentlőrinc, Üllői út 379-381. LIDL parkoló

6:40       IX. ker. Budapest, Üllői út 110.,

Üllői út – Ecseri út sarkán lévő OMV benzinkútnál, a belváros felé vezető oldalon

Folyamatos utazás néhány rövid pihenőkkel Hradec Kraloveba. (500 km) Hosszabb, kb. 2,5 órás pihenőt Brnoban tartunk. (ebéd idő, séta a belvárosban, makett bolt, Pilóta söröző, stb.) A kora esti órákban szálláshelyünkre érkezünk, ahol 3 éjszakát töltünk.

2. nap: Kirándulás Prágába. (Részvételi díja a résztvevők számától függően 10-15 €)

          Reggeli után először a Hradec Kralovei repülőtérre megyünk először, majd tovább Prágába. Prágában a következő lehetőségek várják utasainkat:

gyalogosan: szabadidő, városnézés egyénileg

busszal: makett bolt, majd belvárosi leszállási lehetőség vagy Kbely repülő múzeum.

Délután visszautazunk Hradec Kralovéba. (kb 250 km)

(Figyelem! a prágai kirándulás nem kötelező! Választható a Hradec Kralove-i repülőnap. Ezen a napon repülőbemutató csak délután lesz!)

3. nap:   Az egész napot a „Legendy Nebes” – Égi Legendák című repülőnapon töltjük. Napközben mind délelőtt és délután, mintegy 2-2,5 órás repülőbemutató lesz, de a különleges látnivalóra este, sötétedés után kerül sor – az éjszakai Air Show-ra. A belépő ára várhatóan 350-450 Kc körül lesz.

          (Info: www.legendynebes.enigoo.cz) Akik már visszaigazolták a részvételt: Catalina PBY, F4 U-4 Crosair, OV-10 Bronco, P-51 Mustang, B-25 Mitchell, LI-2 Goldtimer. (Fontos: a hazaindulás időpontja: a hivatalos repülőprogram befejezését követően – amikor az utolsó bemutatót tartó gép leszáll – fél órával a gyülekező az autóbusznál, majd indulás.)

4. nap:   Kényelmes ébredés után, bepakolás az autóbuszba, majd indulás hazafelé. Útközben mintegy 2 – 2,5 órás megállót tartunk és megnézzük a Vyskovi Repülőgépmúzeum gyűjteményét. Este érkezés Budapestre az indulással megegyező helyre.

Részvételi díj: 69 000 Ft

Egyágyas felár: 22 000 Ft/fő  

A részvételi díj tartalmazza: a 3 éjszakai szállást, az autóbuszos utazást és a csoportkísérést

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőjegyeket és a baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást (650 Ft/fő/nap, 70 éves kor felett 100% felár), étkezést

Árainkat 400 Ft = 1 € árfolyamig tudjuk garantálni!

Fenntartjuk a jogot, hogy árainkat a valutaárfolyam és üzemanyag költség függvényében változtassuk… L

 Jelentkezés on-line: info@goforgo.hu