Plzen airshow + múzeumok

Időpont : 2024.04.26-29.

Poz. szám: 24/RPT/03

Útvonal : Budapest – Pozsony – Brno – Lesany – Prága – Plzen – Budapest útvonalon (kb:1400km)

Utazás : az utaslétszámnak megfelelő autóbusszal

Ellátás: önellátás

Szállás, elhelyezés : 2 éjszaka panzióban, 2-3 ágyas szobákban

Időtartam: 4 nap/2 éjszaka

Idegenvezetés: csoportkísérőt biztosítunk

Program

1. nap: Indulás:

5:30       Pestszentlőrinc, Üllői út 368. LIDL parkoló

6:00       Budapest, OMV Ecseri út, a befelé vezető oldalon, Üllői út 110.

Délután Prágába érkezünk, ahol egy hosszabb pihenő következik a belvárosban. Séta, pihenő, ebédszünet. 17-kor tovább indulunk Plzen-be a szállásunkra, ahol 2 éjszakát töltünk.

2. nap: Reggeli után részt veszünk a PLZEN-i repülőnapon. Pontosabban a Plzen-hez közeliPlasy repülőtéren. (belépő: 300 Kc, https://www.denvevzduchu.cz/). Tekintettel a repülőtér füves leszállópályájára, elsősorban légcsavaros repülőgépek – old timerek és közeli múltbéliek – tartanak bemutatót. Este közös program keretében a világhírű Plzen-i Sörgyár éttermében vacsorázunk. (fakultatív!) napi kb. 60 km.

3. nap: Reggeli után először ZRUC Air Portot keressük fel. (airpark.wz.cz, belépő 200-300 Kc). Kora délután Rokycany haditechnikai gyűjteményét nézzük meg. www.vojenskemuzeumrokycany.cz, belépő: 190 Kc (nyitvatartás esetén!) (Amennyiben a Rokycany múzeum április végén még zárva tart, úgy a Lesany tankmúzeumot nézzük meg!) A múzeumlátogatás(ok) után indulás Magyarország felé. Az éjjeli órákban érkezés Budapestre, leszállási lehetőség az autóbuszról, a felszállással megegyező helyeken.

Részvételi díj: 79 000 Ft/fő,

Egyágyas felár: 22 000 Ft Ajánlott költőpénz belépőkre: kb. 1000 CZK

A részvételi díj tartalmazza: a szállásköltséget, az autóbuszos utazás költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza: az étkezést, a belépőjegyeket, melyek a helyszínen fizetendők és a BBP- biztosítást, mely irodánkban megköthető

Jelentkezés on-line: info@goforgo.hu