SIAF 2021 – Malacky

Időpont :2021.09.04.
Poz. szám:21/RSL/02
Útvonal :Budapest –Pozsony–Malacky – Budapest (kb. 500 km)
Utazás : utaslétszámnak megfelelő autóbusszal
Időtartam:1 nap

BELÉPŐJEGYET CSAK ONLINE LEHET VENNI!!!

PROGRAM:

Indulás: 5:00 – kor Pestszentlőrinc, Üllői út 379-381. LIDL parkoló

5:30 – kor Ecseri út OMV benzinkút, befelé vezető oldalon (Üllői út 110.)

Idén a megszokott Szliács légibázisról áthelyezték egyik legnépszerűbb, közeli repülőnapot Malacky (Malacka) közelében fekvő Kuhyna (Konyha) légibázisra. A szlovák légierő 3 nagy bázisa közül Makacka ad otthont a szállító század C-277 Spartanjának és az L-410-es gépeknek. A 2,5 km hosszú betonozott leszállópályája alkalmassá teszi a nemzetközi légibemutató befogadására.

Előzetes értesülések szerint dinamikus bemutató várható a Biele Albatrosy, a Frecce Tricolori és az lengyel Orlik Teamtől. De feltűnik az égen a magyar MI-2, a szlovák Mi-17 és Black Hawk helikopterek, a MIG-29, Eurofighter Typhoon és Falcon. Természetesen a szállítógépek is megmutatják magukat, mint pl.: C-130 Herkules, C-27 Sparta, vagy az L-410-esek. A régi időket a lengyel MIG-15 és a cseh Hurricane idézi.

Résztvevők listája:

https://www.siaf.sk/en/program/aircraft/

Az AIR Fest zárása után az autóbusz az utolsó leszállás után fél órával indul hazafelé. Érkezés Budapestre a késő esti órákban. Leszállási lehetőség az autóbuszról a felszállással megegyező helyeken.

Részvételi díj: 7 900 Ft/fő

Ajánlott költőpénz belépőkre: kb. 15 €

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazás költségeit

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőjegyeket, melyek a helyszínen fizetendők és a BBP- biztosítást, mely irodáinkban megköthetők.

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy Szlovákiába jelenleg csak érvényes, angol nyelvű oltási igazolással lehet korlátlanul beutazni. Indulás előtt regisztráljon a következő oldalon:

https://korona.gov.sk/ehranica/

Kérjük olvassa el figyelmesen az ide vonatkozó szabályokat:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?szlovakia

A szabályok be nem tartásának következményeiért az iroda felelősséget nem vállal.