ARMY Moszkva 2020

ÉBREDEZIK AZ OROSZ MEDVE

Oroszország a hidegháborút követően, mély gazdasági válságba került, hadipotenciálja töredékére csökkent. Az elmúlt évtizedben azonban visszatérni látszik vitalitása. Ennek mintegy igazolására, néhány esztendeje a Moszkva közeli Kubinka katonai támaszponton a világon párját ritkító katonai erődemonstrációt mutatnak be, FÖLDÖN, VÍZEN ÉS LEVEGŐBEN!

Army 6

 

Időpont : 2020.08. 24 – 29. (6 nap/5 éj)                                   Poz. szám: 20/RMA/16

Útvonal : Budapest – Moszkva – Budapest repülőgéppel, Moszkvában helyi közlekedéssel
Ellátás: 5 x svédasztalos reggeli
Idegenvezetés: nincs, csoportkísérőt biztosítunk

Szállás, elhelyezés : Hotel Izmailovo-Gamma*** 2 ágyas szobáiban

PROGRAM:

1.nap: Elutazás Moszkvába a Ferihegyről (Liszt Ferenc repülőtér) az AEROFLOT reggeli, menetrend szerinti járatával. Moszkvában útlevél- és vámellenőrzés után, a Seremetyjevo repülőtérről az Aeroexpress gyorsvasúttal (450 RUB) és metróval (vonaljegy 57 RUB) a szálláshelyünkre megyünk. Érkezés után beköltözés a szállodába, majd szabadprogram.

2.nap: Reggeli után, metroval és vonattal Kubinkába, az ARMY 2020 rendezvény helyszínére utazunk. Egész napot ott töltjük felmérve és ismerkedve a hatalmas területen, több helyszínen megrendezett bemutatókkal. A 3 helyszín a következő:

– Patriot EXPO

– Kubinka Air Base

ALABINO MILITARY TRAINING GROUND

A bemutató helyszínei között shuttle buszok közlekednek.  (http://www.rusarmyexpo.ru/ ) A rendezvény zárása után visszautazunk moszkvai szálláshelyünkre.

Army 3

3.nap: Reggeli a hotelben, majd 8 órakor külön busszal Monyinoba utazunk. Itt megnézzük a világ egyik leghíresebb repülőmúzeumát. (http://www.cmaf.ru/, nyitva 10-17 óra között, belépő: 300 RUB) A múzeum meglátogatására kb 3,5-4 óra áll rendelkezésünkre, majd buszunkkal visszatérünk Moszkvába, ahol késő délután szabadprogram lesz.

army2017

4.nap: Korai indulással, ill. késői visszaérkezéssel a napot a napot az ARMY 2020-as rendezvényen töltjük. (http://www.rusarmyexpo.ru/).

5.nap: Korai indulással, ill. késői visszaérkezéssel a napot a napot az ARMY 2020-as rendezvényen töltjük. (http://www.rusarmyexpo.ru/).

6.nap: A repülőgép indulási időtől függően, délelőtt meglátogatjuk a nem régiben felújított Kozmonautikai Múzeumot, a VDNH park mellett. Utána mertóval és az Aeroexpressel a repülőtérre megyünk. Utazás repülőgéppel Moszkvából Budapestre.

Részvételi díj: 115.000 Ft/fő

(egyágyas felár: 78.000 Ft,   kötelező biztosítás: 5.000 Ft)

Repülőjegy:  kb. 98.000 Ft, AEROFLOT – a megrendelés időpontjától függően (repülőjegy + illeték).

Vízum: 29 000 Ft/fő (díj + ügyintézés) Szükséges okmányok: érvényes útlevél (a hazaérkezést követő minimum 6 hónapig még érvényesnek kell lennie, valamint egymás melletti 2 üres oldal megléte szükséges), 1 db igazolvány kép (3,5 x 4,5 cm), vízumkérőlap (elektronikus vízum intézés), BBP utasbiztosítás másolata (irodánkban megköthető, napi 1050 Ft), repülőjegy foglalás másolata . A vízum kérelem leadási határideje július 15.

Jelentkezési határidő 2020.07.01!

Army 10

FONTOS INFORMÁCIÓK

 

 

A részvételi díj tartalmazza:       –      a szállásköltséget 5 éjszakára reggelivel ***-os hotelben.

Figyelem! Reggeli 7 órától, de amennyiben a program úgy kívánja, korábban, reggeli nélkül indulunk a szállodából.

  • 1 x transzfert a Monyinoba, múzeumlátogatás (4 óra)
  • csoportkísérést

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

 

ARMY 2020

belépő

400 RUB/nap

A repülőnapi belépők befizetése nem kötelező, de amennyiben igényt tart rá Tisztelt Utasunk, úgy ezeknek befizetési határideje: június 30. irodánkban

Kubinka belépő 700 RUB/alkalom
Vacsora:

Étkezési lehetőség a szállodában

1500 rubel/fő/vacsora Helyszínen fizetendő rubelben

Jelentkezés és szerződés kötés az utazásra: irodánkban, időpont egyeztetéssel személyesen, a repülőjegy megvételével lehetséges vagy on-line, e-mailben.

 

Pénzváltás:

Oroszországban a hivatalos fizetőeszköz a rubel. Magyarországon is beszerezhető, általában a bevásárló központok pénzváltóinál. 1 rubel kb. 5 forintért váltható. 1 € ~ 80 rubel (2020.április)

 

Figyelem! Kérjük Kedves Utasainkat, hogy már itthonról min. 2-3000 rubellel a zsebükben induljanak útnak! Ez a megérkezéskor megkönnyíti a csoport számára a közlekedési jegyek megvételét és így minél előbb a szállásunkra juthatunk.

 

További pénzváltási lehetőség:

USD-t  vagy EUR-t lehet váltani a moszkvai a szállodánkban szinte éjjel-nappal üzemelő pénzváltóknál.

Moszkvai átszálló METRO jegy 60 rubel (kb.350 Ft), 1 napos jegy – 24 órás, 230 rubel (kb. 1200 Ft)

Reptér – Moszkva gyorsvasút 400-500 rubel/út/fő (kb.2500 Ft)

Az árak tájékoztató árak!

 

Vacsora:

a Hotel GAMMA éttermében – kb. 1700 rubel/fő/alkalom – svédasztalos vacsorát lehet igénybe venni.

A hotel körüli élelmiszerboltokban kedvezőbb áron lehet vásárolni kifogástalan ételt, italt.

Army 4