CIAF 2019 – Hradec Kralove + Prágai repülőtér látogatás

Időpont : 2019.08.30-09.02.                                             Poz. szám: 19/RHK/14

Útvonal : Budapest – Brno – Hradec Kralove – Prága – Budapest útvonalon (kb:1 300 km)

Utazás : az utaslétszámnak megfelelő autóbusszal

Ellátás: önellátás

Szállás, elhelyezés : 2 éjszaka, Hradec Kraloveban, az ACADEMIC Hostel, 2 ágyas szobáiban,

2 szobához 1 fürdő tartozik, WC a folyóson (ágynemű van, de törölközőt vinni kell!)

Időtartam:  4 nap/2 éjszaka

Idegenvezetés: csoportkísérőt biztosítunk

PROGRAM:

1. nap: Felszállási lehetőségek:

6:00 Pestszentlőrinc, Üllői út 368. sz. szemben LIDL parkolóból

6:30 Budapest, Ecseri út OMV benzinkút, befelé vezető oldal

Néhány rövidebb pihenővel a csehországi Brnoba érkezünk. A városban rövid szabadidő keretében, ellátogatunk egy makett boltba, benézünk a brüni Pilóta sörözőbe és rövid sétát teszünk a főtéren. Az esti órákban érkezünk Hradec Kralovéba, szálláshelyünkre, egy diák kollégiumba. Beköltözés után a továbbiakban szabadidő (a festői belváros kb. 10 perc gyalog – remek cseh sörözőkkel)

SAM_2673

2. nap: A nap folyamán két program közül választhatnak Utasaink: részvétel a nemzetközi repülőnapon (belépő a helyszínen fizetendő kb 300 CZK info: www.airshow.cz vagy kirándulás Prágába.

Prágában utasaink kiszállhatnak a központban (Vencel tér), majd az érdeklődőkkel felkeresünk egy színvonalas makett boltot. Utasaink kívánságuk szerint tölthetik el idejüket.

Első lehetőség: Látogatás a Václav Havel repülőtéren, mely Prága nemzetközi repülőtere. A repülőtéren busszal visznek körbe minket és a kijelölt helyeken kiszállhatnak utasaink fotózni. (a tura ára: 180 Czk) Kérjük, hogy akik a repülőtér látogatást választják, jelentkezéskor jelezzék felénk!!

Második lehetőség: idejüket Prága belvárosában is tölthetik.

A kirándulás ára a résztvevők létszámától függ, kb 5-6000 Ft.

Reggel az autóbusz először a hradec kralovei bemutató helyszínére megy, majd igény esetén tovább indul Prágába. Este fordított sorrendben felveszi utasait, majd visszaindul a szállodába.

SAM_1506

3. nap: Reggel kiköltözés a szállodából, majd indulás a repülőnapra. A 2019-ben 26. alkalommal megrendezésre kerülő, nagy nemzetközi elismerésnek örvendő eseményen, az idei évben közel 10 országból várnak résztvevőket. A meghívottak között szerepelnek – bemutató kötelékek, különböző katonai repülőgépek, old timer gépek – keletről és nyugatról – egyaránt. Fontos: a hazaindulás időpontja: a hivatalos repülőprogram befejezését követően – amikor az utolsó bemutatót tartó gép leszáll – fél órával a gyülekező az autóbusznál, majd indulás.) Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka a buszon.

4. nap: A kora reggeli órákban érkezés Budapestre, leszállási lehetőség az autóbuszról, a felszállással megegyező helyeken.

Részvételi díj: 30 900 Ft/fő

SAM_2684 

( amennyiben az árfolyam ezt meghaladja a befizetés napján, úgy a napi MKB valuta eladási árfolyamát vesszük figyelembe. Megértésüket köszönjük!)

Egyágyas felár:   9 600 Ft                  Ajánlott költőpénz belépőkre: 700 CZK

A részvételi díj tartalmazza: a 2 éjszakai szállást, az autóbuszos utazást és a csoportkísérést

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőjegyeket és a baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást (550 Ft/fő/nap, 70 éves kor felett 100% felár)

Jelentkezés on-line: info@goforgo.hu

SAM_1499